HappyMom Sadece indirim ve kampanya duyurusu paylaşabilirsiniz. 🛍️ En çok tercih edilen 💜 kampanyalı ürünlerimiz: https://ty.gl/dxsjg1dyc1n0e
ppmerlina 17-22 eylülde trendy*l’da mega eylül indirimleri varmış kızlar 22 eylüle kadar bi bakın derim
Annebus İstanbul’da oturanlar varsa anpagross markette sleppy bio natural yeni doğan ıslak mendil çok indirimde biz 30 paket aldık dün 🤭
Deletedmom_290 Annebus migrostada 3lü bebek ıslak mendılı 44 tl Molfix yenı dogan bebek bezinide 129 tl aldım
sevdaozz Trendyolda e bebek markalı yenidoğan ve bazı kıyafetler saatlik indirime giriyor . Takip etmelisiniz bence
tosten Mcdbag anne bebek çantaları indirimde MCD10 indirim koduyla ekstra %10 indirim var kesinlikle öneririm
Alparslanmom Hepsi burada Yoyko city seyahat bebek arabası sadece gri rengi 15 binden 8500 e düştü yorumları çok güzel bugün sipariş ettim
Kahverengihisler Hepsi buradada Philips avent biberon ve emziklerinde indirim var ihtiyacı olan bakabilir
dedimolabilirrr Kızlaaar suan e bebekte avent emzik ve biberonlarda indirim var. Ayrıca lansinoh markasında da indirim var 💕
Neoncivciv dedimolabilirrr ben bugün kontrol ettim internette bazıları daha uygun. Emzikler ise aynı fiyat internet ile.
dedimolabilirrr Neoncivciv Trendyol hepsi burada hepsinde indirime girmiş çünkü o yüzden aynı gelmiştir size 🫠 emzikler 450küsürdü 350ye aldım ben avent her yerde indirime girmiş suan