kader0102 Devlet hastanesinde mi yaptınız benimde öyleydi ağrı kesici yapmadılar uzun bir süre ölmek istiyor insan
edabolukbasi3- kader0102 evet canım devlet hastanesinde doğurdum ağrı kesici yapıyorlardı ama fayda etmedi
edabolukbasi3- Bebegim3444 bana da tam tersini dedi hemşire 2. 3 daha zor geçiyor dedi çünkü içerisi yapışık oluyormuş cerrahi ondan dolayı daha ağır geçiyormuş
Zezeyyuu edabolukbasi3- kişiden kişiye herhalde bazıları ağrı acı yaşarken bâzıları daha kolay atlatıyor amaan ya Doğumun her türlüsü zor işte Allah sabır versin
eslem2121 edabolukbasi3- çok geçmiş olsun aşkom arada bir kalk hafif yürüyüşler yap otur daha çabuk toparlanırsın
Gokturkmom_ edabolukbasi3- çıkarsan bile bitmiyor maalesef eve gelince baya artmıştı benim ağrım doktorum çiğneme ilaç vermişti o rahatlatıyordu beni bide ayaklarıma sıcak su koyuyordum.
edabolukbasi3- Gokturkmom_ bide ameliyathanede çok kaldım ben hemen almadılar yukarıya orda çok üşüdüm ondan sanırım
Gokturkmom_ edabolukbasi3- evet hem orda üşünüyor hemde kat kat kesi oluyor ,hamilelikte bağırsakların düzeni de değişiyor düzelene kadar insan sıkıntı yaşıyor 🙄
kader0102 Ben ilk dogumumu özelde yaptım çok iyiydi hiç ağrım olmadı ikincisi devletteydi çok kötüydü rabbim kimseye yaşatmasın kötü doğum bu üçünçüsü sırf ağrı çekmeyeyim die özelde olacak Allah kısmet ederse sizede çok geçmiş olsun
edabolukbasi3- kader0102 bende ilkini özelde yaptım mis gibiydi valla bunda bağıra bağıra ağladım dün gece çok fenaydı
Gokturkmom_ edabolukbasi3- Geçici bi süreç canım sabır,bu arada kidste de konuşmuştuk sanki seninle doğru mu hatırlıyorum 😊
kurkmantosuzmadonna edabolukbasi3- öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Okuyunca kendi olduğum zamanı hatırladım. Benim ilk sezaryendi ama o kadar kötüydüm ki ne bir şey yiyip içmek istiyordum ne de bebeğimi kucağıma almak. O kadar acı çekiyordum ki sanki karnımın içini cam kırıkları var da onlar kesip batıyor gibi hiç iyileşmeyecek gibi hissediyordum. Kısa sürede toparlarsın inşallah canım
edabolukbasi3- kurkmantosuzmadonna yeni görüüyorum yorumunu oğlum küvözdeydi iyi ki küvözdeymiş dedim valla o ağrı sızıyla nasıl ilgilenirdim bilmiyorum ben taburcu oldum iki gün evimde kaldım sonra da oğlumun yanına yatış yaptılar emzirmem için yatıyoruz hala bakalım burdan ne zaman çıkarız