hiranurtas Sezeryan doğum yaptım kızlar spinal anestezi oldum bugün ama bebeğim küvezde solunum sıkıntısı var🥺
iremclgn hiranurtas ameliyat ortamını detaylı anlatır mısın her şeyi yani bir gün sonra bende sezeryan olacam da
Melike_karaca34 hiranurtas rabbim tez vakitte çıkarsın yanınıza inşallah korkmayın çoğu bebekte solunum sıkıntısı olabiliyor doğum esnasında arkadaşımın da 1 gafta kaldı çıktı benimde perşembe doğumum var sezeryan bana da dua edin lütfen korkuyorum 😢🥹
hiranurtas iremclgn korkma canım ben çok korkuyordum ameliyathane kadar takı içeri girdim korkum kalmadı
ipek63yldz_ hiranurtas haftası güzel aslında neden kaynaklı solunum sıkıntısı yaşıyor peki doktor bilgi vermedimi
hiranurtas ipek63yldz_ bilmiyorum ki canım kilosu boyu yerinde ama işte sağlıklı olsun da küvezde iyi olur inşallah❤
hiranurtas Melike_karaca34 amin inşRabbim yardımcın olsun cnm korkma inş sağ salim kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Meralinmucizesi hiranurtas sağlıkla kucağına al sağ salim cnm gözün aydın Allah analı babalı büyüsün inşallah 🤲 bende 36+3 haftaligim doğumum bugün yarın inşallah banada dua edermisiniz sağ salim kucağıma alayim inşallah bir avazda
hiranurtas Meralinmucizesi Rabbim yardımcın olsun cnm sağ salim bebeğini almaya nasip etsin inşallah cnm❤