ebruliyildiz çok çok geçmiş olsun, kusura bakmayın modum çok değişken bir gün iyiyim bir gün ziril ziril ağlıyorum. Bu aralar ağlamaklı geçiyor. Şöyle kii, ciğer geliştirici olmustuk doğumdan bir ay önce. Buna rağmen oksijen desteği aldık. Bir buçuk hafta kadar sürdü. Ağzında hala hortum var, tutup çekerse çıkmasın diye yapıştırilan bantlar yanaklarini yara yapmis, krem sürelim dedim, ama sursek de silmek zorunda kalırız, bantlar tutmaz annesi, önceliğimiz beslenmesi dediler. Haklılar ama ben de anayım! Hepsi geçecek inşallah güzel kız kardesim🤲🏻 evlatlarımız yanımızda olacak, sağlıcakla büyüteceğiz, uzun güzel ve sağlık dolu ömürleri olacak 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 önce ağzından desteklediler oksijenle. Sonra burnundan ama burnundan takılan hortumdan çok rahatsız oluyordu. sanirim 10 günlük ya da biraz daha fazlaydı çıkardılar onu da ama hep tetikte beklediler tolere edebilecek mi diye. Çok şükür idare etti, biraz zorlandı tabi ama bir daha desteğe ihtiyaç duymadi. Arada kuvezin içini oksijenlendirdiler.