Bugün tam 37 haftalık olduk. İlk hamileliğim hamilelik başından beri insülin kullanıyorum son iki haftadır perinatoloji doktoru ve kadın doğum doktoru şeker hastalarında ani kayıplar oluyor kalbi durabiliyor şeker oynamalarında diyorlardı bana sürekli bende bunu duyduğumdan beri yüreğim ağzımda geziyorum açıkçası bişey yemeye bile korkar oldum artık yarım saatte bir şekerini ölçüyorum gece gündüz. Bugün şekerim anlyamadığım şekilde 30 a kadar düştü sonra bişeyler yedim hemen kadın doğum doktoruna yazdım gel nst ye sokalım seni dedi gittik yine dedi ki kalbi durabilir ya dedim dikkat ediyorum napim elimde değil o zaman alın doğuma zaten 37 hafta olduk. Yok dedi 38 e kadar beklicem. Benimde bugün perinatoloji randevum var geçen hafta bugün için yatış vericem sana demişti bugün yarıcaz ve doğum olucak inşallah. Birde kadın doğuma özele takipliydim doğum ücreti 60 bin olmuş sadece bir gün oda ve küvez ücretsizmiş sonrası her gün için 8 bin dediler ikisinede ayrı ayrı bende zaten beklemek de istemediğim için bahanem oldu bunlar devlette doğum yapıcam çok kötü yorumlar var devlet hastaneleri ile ilgili ama yapacak bileyim yok.