hilal858_ twokidsmom Nasipse biz oğlumuza (Atahan) ismini koyucaz etrafimizda kimsede yok bu işin değişiklik olsun istiyoruz
busramom0010 twokidsmom Osman ismi ile Aslan isminin söylenişi birbiriyle uyumlu bence 🥰 Selim Aslan ismini öneririm 💕
lux38 twokidsmom bence en iyileri deniz Aras ve Metehan bnde klasik Metehan veya Alparslan düşünüyorum 😍
SevvaallEr Bende ‘Demir🤍✨ koyucam herkes cok sacma ısım dedı ama ben cok sevıyoruö cogu kişide duymadım bılındık olmasına ragemn bu aralar aslanlar araslar cok moda onlarda cok guzel ama cevremde cok var dıye bende koymadım🫠
zeynepckmm twokidsmom bizim oğlumuzun ismi Ömer Aslan 🦁 olacak belki fikir olur size de Ondan öncesi Metehan ya da Asil Karan vardı aklımızda
Fenci_9 Biz Yusuf Karan da karar kıldık eşimin en büyük hayaliymiş ilk çocuğu erkek adı Yusuf olcakmış ben de Karan dedim öyle anlaştık😅
melikeyimmmmm twokidsmom bizde erkek isim arayışındayız 🥹😂 Hazar Ali Asaf ( tereddütteyiz bütün ülkede aynı isim var 😂) Yağız Bu aralar yağız çok hoşuma gidiyor
Seymatrkay twokidsmom Hepsi güzel. Ama bana göre de kız ismi bulmak çok zor. Aslanlı isim koymazdım. Çok yaygın.