pablola Gebelik testi yaptım ikiside pozitif çıktı kan verdim gece şimdi sonucu geldi 844 sizce gebelik var mı ? Alttan muayene ettiğinde doktor hiç bir yorum yapmadı kan alalım yanıt vericem dedi şimdi gittim yerinde yok beklerken sormak istedim
cansuuusuu pablola evet bende betam 562 geldi öyle öğrendim 2 gün sonra tekrar gel dedi 1000 in üzerine çıkması gerekti çıktı hamilesin bence canım alttan baktıktan sonra keseyi gördü
3boysmom pablola var tabi 5in üzeri beta pozitiftir. önemli olan 2 günde bir düzenli artması. maşallah hayırlı olsun💓🙏
Nibozog pablola alttan muayene için beta 1500 de görünür canım 2 gün sonra görünür alttan biraz daha sabredersen bir haftaya karından görünür zaten yanlış hatırlamıyorsam karından 5000 di
sym_yc pablola umarı mı yok bunun maşaAllah çok güzel bir sonuç daha çok küçük annesi doktor size moreli bozum denk gelmiştir bu beta da alttan üstten nerden bakarsa baksın bir şey göremez ki ama yavrunuz sizinle🩷
cansuuusuu pablola hiç üzülme canım değerin 1000 üzeri olunca görünür bana öyle demişti doktorum ve de öyle oldu
pablola Nibozog çok teşekkür ederim muhtemelen ondan birşey söylemediler içimi rahatlattın Allah razı olsun 🙏🏻
Nibozog pablola 7. Aya gelince yeterince geriyorlar canım içerden şimdiden fazla gerilme 😅 bunlar başlangıç yeter ki sağlıklı olsun her şeye razı geliniyor 😍😍
pablola sym_yc yaaaa teşekkür ederim çok tatlısınız 🙏🏻 bakalım randevum var gidicem 1 saate hayırlı haberler inşallah ☺️
Aysenurr53 pablola ben 48 betayla öğrendim canım 38 haftalık şimdi hamdolsun. Sende var ama hani sağlıklı mı değil mi ona yorum yapmak için çok erken. Düzenli artması daha önemli mevcut değerden. Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah