staRmama Cimcime30 duydum hurafe o son aylarda çocuk çıkıyor mu kesenin içinden de saçı mideye değsin. Benim midem çok kötüydü oğlum niye kel doğdu o zaman 😂 o saçtan değil gebelik reflüsünden
eslem2121 staRmama kesinlikle aşkım kızımda mide yanmasından bi hal oldum ama kel çıktı 🤣oğlumda tersi oldu oğlum saçlı doğdu
kurkmantosuzmadonna ppmerlina soda içiyordum ben bu durumlarda canım. Her zaman olan bir şey değilse ilaç kullanmana gerek yok zaten.
ppmerlina kurkmantosuzmadonna yok aşkım ilk defa bu kadar oldum inan karnım ikiz karnı gibi kocaman oldu dün. Şimdi geçti
ppmerlina hoppaselam 5-6 kere tuvalete çıktım inanın yani ishal de olmadım ama midemi mahvetti gece davul gibiydim 😔 aslında çok yemedim yarım açma yarım dilim pizzaydı ama mayadan şişirdi sanırım
Seyda-06 ppmerlina biraz daha takip edeyim de baktım yükselmiyor veya sıkıntı çıkarıyor gideyim hareketlerinde sıkıntı yok çok şükür
Cimcime30 ppmerlina ılk dega hurafe dıyenı gördüm bende cnm🤣🤣aynen öyle saçlı doğar mıde ekşır yanar sa cocuk