dndn Hafta sonu izmire gidicem alışverişe arkadaşlar bebek arabası ve kıyaft için nerelere bakmalıyım sizce
ozgeya dndn Gaziemir optimumu geçince sağda D-park var. Ebebek,babymall ve şirin bebe mağazaları yanyana.oraya gelmeden de civil var yine sağ tarafta. Kemeraltından kızlarağasına giderken de bir sürü bebek mağazaları var daha küçük yerler.
ElifLeyla dndn ben geçen hafta sonu alışverişi yaptım İzmir’de kıyafetlerin hepsini kemeraltında prens bebe diye bir mağaza var ordan yaptım toptan mağaza ama biz a dan z ye herşeyi aldık diye bişey demediler ve fiyat gerçekten çoookk uygun ☺️ Örnek olarak şu internette termal sırt çantaları var ya ben ordan 60 tl ye aldım😌.. bebeğin diğer alışverişini bez bakım setleri herşeyi de Gaziemir deki BabyMall mağazasından yaptım o civardaki ebebek sobe Civilim gibi diğer mağazalara göre BabyMall daha ucuz
dndn ozgeya çok sağ ol canm gaziemirdekilere bakayım gelmişken herşeyini almak istiyrz peki kendim için pijama falan da bulabilir miyim oralarda
ozgeya dndn Şirin bebede var lohusa takımları ama diğerlerinde yok tabi.eğer düşünürsen dagi’den almıştım ben çok güzel takımlar var,optimumda var dagi.Optimumun içerisinde çok mağaza var pijama satan uğrayabilirim dersen.
ElifLeyla dndn yaptırırlar biz yaptık hiç bişey demediler malları da çok iyi. Bize BabyMall daha uygun geldi
ElifLeyla Ezgiaydinn35 ya ben oraları pek bilmiyorum tarif edemiyorum ama kime sorsanız kemeraltında tarif ederler çünkü bilinen büyük bir mağaza