merv0384 okul öncesi öğretmeniyim kızlar doktora izne ayrılmak istiyorum dedim 3 hafta sonra 32de gel bakalım dedi ben de 31+5e cuma gününe randevu aldım acaba beni o gün izne ayırır mı yoksa 2 gün sonra 32 dolunca mı ayırır bi de idareye ne zaman söylemem lazım çocuklarımı diğer şubeyle birleştirecekler vedalaşmak istiyorum ona göre cumaya ya da pazartesiye ayarlayacağım
Cecil09 merv0384 31+5 te verir bence hocam. Yani benim doktorum verir. İdareye de biran önce haber verin derim
Gulayse0233 merv0384 bir gün de olsa rapor veriyorlar. Bence garantiye alın tam 32 de gidin derim ☝ bizim arkadaş da 2 gün vardı 32 olmasa. 2 günlük rapor sonrasında 32 olunca doğum iznine ayrıldı. Benim pztsiye denk geldi Allah dan cnm .
Annegul merv0384 rapor son adet tarihine göre hesaplanıp verilir siz doktorunuza danışın eğer yapabiliyorsa sizi 32 haftalık gösterebilir 31+5 de ayrılacaksanız izne.evet idareye bildirmeniz lazım ki ona göre plan program yapılsın.
Vandb Benimde 32+0 pazartesiye denk geliyordu o gun verdi okulun acildigi ikinci haftaydi ilk haftada 5 gun rapor verdi .Ben 1. Donemden soylemistim o zaman ders programimi ona gore dagittilar tatilde
gozdelen Ya kizlar benim de 32+0 pazartesiye denk geliyor. Ama bebegin geriden gelme durumu izne etki ediyor mu? Son adet gunune gore mi ayarlaniyor yoksa izin bilginiz var mi?