Annesininminigi Hazalayhan allahim ya şakamısınız biz doktormuyuz adet günunde zaten sancilar olur o adet sancisida olabilir test yapmadan biz nerden bilelim
Omerinannesi Hazalayhan Canim kesin sonucu kan testi verir ama benim adet olmama bi hafta vardi kasık agrisina dayanamadim doktora gittim kan testinde hamile ciktim meger bebegim tutunmaya calisiyormus insallah sende guzel haberler alirsin😊
Nesoo Geçmiş olsun benim de akıntım bel ağrım ve yumurtalıklarımda ağrı var. Aynı ağrılar sizde de oldu mu
Nesoo Hazalayhan ama ben hamile değilim. Yani yumurtlama günü ilişki oldu. 3 gün sonra bu ağırlarım başladı. Adet olmama henüz var. Ağrılarım çok fena. Endişelendim o yüzden
Hazalayhan Burda deneyimlere göre bilgi almak icin yazıyoruz demekki daha önce adet doneminde boyle ağrı yaşamamışız yazmısız kimi hamileler boyle ilk ayında cunku istemezseniz yazmazsınız olur biter
Alyabebek Hazalayhan 3haftadan sonra hemen kan testinde belli oluyor ben de aynı sancıyla doktora gittim meğerse hamileymişim 🙂 inşallah sizde aynı mutluluğu yaşarsınız 🙂