Sevimlimom Kızlar bugün hastaneye gittim doktor biraz moral bozucu konuşunca betayi sormadim dalginliktan ziyaretlerde gözüküyor ama tahlillerde gözükmüyor bir de tüp kan aldı ondan mı ya da ne zaman düşer
0Berfin0 Sevimlimom doktordan çıkınca mı beta verdiniz yoksa doktora sonuç göstermeye mi gittin orayı anlayamadım canım
Mervee09 Sevimlimom Beta gorunmuyo diye biliyorm bende gorunmemisti bütn degerler vardi sadece o yoktu aile hekimine sordugumda ben burdan baktiktan sonra dusuyo e nabiza beta dedi yani aile hekimi kendi sisteminden gormeden düsmüyomus
3boysmom Sevimlimom yani neye göre düşük dedi acaba. betanın düşüklüğü değil iki günde bir düzenli artması önemli olan, ben 30 ile öğrenmiştim mesela. yarın sabah düşer büyük ihtimalle sizin sisteme
Elatalay Sevimlimom neye göre düşük ilk defa verdiyseniz düşük veya yujsek olmasi önemli degil düzenli artması onemli.ben 270 le ogrendim banada evet betaya gore hamilesn ama saglikli gebelikmj artarmi bilemeyiz demjsti oyle demeleri normal kafana takma
0Berfin0 Sevimlimom Allah Allah devlette ki hızlı çıkıyor ve hemen düşüyor özeller bir gün sonra düşüyor aslında niye öyle olmuş ki
Zzlyh Sevimlimom Ben de o civarda gitmiştim beta 13 ile öğrendim geç döllenmeydi benimki yani korkulacak bişey yok önemli olan beta düzenli artıyor mu ona bakmak. Ve eğer doktorun beta istediyse eNabızda mutlaka görünür. Hastanede aynı gün sağlık ocağında bir gün sonra gözüküyor genelde.
Sevimlimom Zzlyh kese gorundu mu baktı benimkine yuvarlak kese gibi dedi alttan muayene dedi ben yok dedim
Zzlyh Sevimlimom Hayır değerim çok düşük olduğu için ultrason da bile bakmadı baksam da gözükmez zaten dedi. Sonraki hafta gözükmüştü kese ama çok belli belirsizdi
pfa Sevimlimom Keşke baştırsaydınız orda net belli oluyor ben 9.haftama kadar alttan baktılar bir sıkıntı olmadı şuan 14 haftalığım