meinbaby_ Gebelikte Homaır yüksek olup sorun yaşayan oldu mu acaba . Ne yapmamız gerekiyor . Bebeğe zararı dokunur mu . Açlık şekerim normal
cennetmelegininannesi meinbaby_ gebelik dışında benim yüksek çıktı şimdi yeni hamileyim doktoruma sormayı unuttum doğuma yakın korkuyorum diyabete çevirmesinden
meinbaby_ cennetmelegininannesi benim zaten yıllardır var insülin direncim. Acaba gebelikte çocuğa sorun olur mu . Doktoruma insülin direncim var dedim ondan tekrar Homaır istedi yine yüksek çıktı. Bakalım ne dicek daha diğer sonuçlar çıkmadı . Hepsi çıkınca soracağım
meinbaby_ cennetmelegininannesi amin inşallah. Bu hamilelik süreci kadar zor ve stresli bir dönem yok . Geçen sene 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum . Yine birşey olur korkusuyla yaşıyorum .
cennetmelegininannesi meinbaby_ başın sağolsun öyle düşünme benimde ilk gebeliğim 17. Haftada erken doğum oldu rahim ağzı açıklığından 2. Gebeliğimde serklaj oldum ful yattım aman bişe olucak korkusuyla 9 ay geçti. Bu defa inan ne hissettiğimi bende bilmiyorum