SevgibiR Ya doğum yakın olduğu karından anlaşılırmis diye duydum benim 38 ama karnım hala dik hiç inme yok acaba ineceek mi doğumdan önce yoksa son anda mi iner?? Bilmiyorum ben sizin nasıl
Deletedmom277 SevgibiR Benim son haftalar ciddi şekilde aşağıya inmişti ama yine sezaryen oldum açılmam olmadığı için ama iniyor karın son haftalar eğer bebek makat gelişiyse inmeyebilir
snms SevgibiR benimde bu hafta indi baya baya biraz erken gibi ama normal diyolar 34 haftalıgız 🤷♀️😂😂
Hbsanneoluyo SevgibiR 39+4haftalığım bebek çok yukarıda ebeler 4 5 gün önce çatıma baktılar doğumu tetiklemek için rahme dokunmaya çalıştı ama çok yukarıda inmemiş dediler bugünden sonra 4 5 gün inmesin zaten ayağımı burktum😭
SevgibiR Deletedmom277 yok doğum pozisyonda benim bebek ama inmiş gibi değil karnim hala🤣 ne zmn inmişti senin acaba
Irmyldm9 2 haftadır karnım aşağıda 35+1 olduk biz beklemedeyiz🙈 En son doğum anına kadar da inmeyebiliyormuş stres yapma canım kendine😊😊
snms SevgibiR aynaya bakınca böyle asagı doğru duruyo ucu asagı doğru karnımın bebek de doğum pozisyonunda ondan galiba
Hrcan Deletedmom277 canım benim çatıma hiç bakılmadı doktor sadece bebek kanala inmiş normal herşey dedi çatıma sence baktırmalı mıyım yoksa direk doğumda ebeler mi bakar oma göre doğuma karar verirler?
Deletedmom277 Hrcan Doğumda da bakarlar zaten doktor bakmak istese söylerdi demek ki Doğumda bakacaklar