gorkemakdmr Dün gece ve sabah birde ikindi vakti deniz dalgası gibi kalp atımı gibi birşeyler hissetim karnım sizce hareketlerini doktor kontrolüme 1 hafta var da 23+1 haftalık hamileyim
Bulutlarda gorkemakdmr 20+5 olduk az az hissediyorum 4 gündür böyle sanki bir şey dönüyor haraket ediyor gibi bazende pıt pıt şeklinde
Deletedmom_297 gorkemakdmr bence 12. Haftadan sonra başlanıyor hareketler az da olsa oluyor o pıt pıt hareket yok bağırsak gazı falan asla değil yıllardır gaz soeunu yaşayan birisiyim huzursuz bağırsak sendromumum var gazman gibi gezerim ortada bağırsak gaz hareketi olsa bilirim
zehracelikel1 Tam hatırlamıyorum ama bende geç hissettim 20 haftadan sonra belirgin bir şekilde olmasa da bir de bağırsak hareketleriyle de karışabiliyormuş
gorkemakdmr Bulutlarda 18 haftadan beri o şekilde hissediyordum level atladık kilo verdikce daha net hissetmeye başladım
gorkemakdmr Deletedmom_297 benim öyle bir bağırsak problemim yok sükür rabbime ama 18 haftadan beri içimde sanki 360 derece dönüyordu ama dün böyle deniz dalgası gibi kuvvetli hisler buldum daha doktor kontrolümüde 1 hafta var öne çekme gibi bir şansımda yok o yüzden burdaki arkadaşlara sormak istedim
gorkemakdmr Havin49_ hamile kaldığımda 117 kiloydum şu anda 114,70 deyim o ara kilo versim tekrar geri aldım
meinbaby_ gorkemakdmr bende kilolu hamile kaldım . İnşallah sağ Salim atlatırız . Bide insülin direncim var
gorkemakdmr meinbaby_ ben gebe kalmadan 1 senecesine kadar diyetiseyen eşliğinde gebeliğe hazırlanıyorsum o arada pcos olduğumu öğrendim pcos dan 8 ay sonra gebe kaldım pcos kaynaklı gluntensiz beslenmem gerek glulitende herşeyde var aslında
atesvesu gorkemakdmr canım ben de obez gebeyim şuan 3.ye hamileyim ikinci gebeligimde 16.haftada hissetmeye başlamıştım ilk gebeliğimde zayiftim ikinciye göre mesela karnım daha azdı alt karnım hiç yoktu çok az hissetmiştim doğuma kadar
atesvesu gorkemakdmr plesenta bebeğin önünde olursa çok hissedilmiyor bebek önde plesenta arkada olursa hareketleri çok hissediliyor
Sule1806 gorkemakdmr ilk gebelik kiz bebis 20 haftadan sonra Mısır patlaması gibi hissetmeye başladım