Herkese selamlar, Kızlar 36 haftamda kolestaz oldum ve bu süre zarfında bebeğimin gelişimi neredeyse büyük oranda durdu doktorum ısrarla 38 haftamı bekletti gelişimini tamamlaması için özellikle ciğerleri gelişsin dedi. Kolestaz için ilaç kullandım ama bende hastalık aksine ilerledi. Doğuma girerken bu arada 2. Doğumum ilki genel olmuştu ve çok zor geçti gazım çok oldu dikişlerim patladı kendime gelemedim derken sütüm de gelmedi geç geldi çok mücadele verdim. Bu sefer çok korkmama rağmen spinal olmak istedim aynı şeyleri yaşamamak adına. Kendimi çok güzel motive ettim ve doğuma girdim. Anestezi doktorumdan kadın doğum doktoruna kadar tüm ekip şahaneydi herkes çok güzel ilgilendi ve ne söylerlerse harfiyen uydum kendimi asla kasmadım en güzel şekilde geçmesine odaklandım. Bebeğim 3kg görünüyordu 2,500gr doğdu. Çok şükür evimize geldik tüm süreçi şahane yönettik. Şimdi sütümde geldi hemen gazımda çıktı ve dünyanın en güzel ikinci kokusuyla başbaşayım Rabbim bu cennet koku için ne imtihanlar verdi doğduktan sonra hepsini unutuyor insan anne olmak işte. Kolestaz kaşıntım yüksek oranda geçti ama 1 hafta sonra tekrar kan verip değerlerimi takip ettireceğim. Her şey bir süreç umarım hepinizin bebeği sağlıkla doğar her anne çok özel her bebek çok güzel sağlıkla kucağınıza alın 🥹❤️