Nuross Kızlar 31 haftalık hamileyim bebeğim tekme attıkça alt tarafımda acı hissediyorum çıkacakmış gibi.Ve o öyle vurdukça tuvalet ihtiyacı varmış gibi olup geçiyor.Benimle aynı haftalar da olup bu durumu yaşayanlarınız var mı
Ehjfjsjs Nuross bnmkide baş yukarı iken çok vuruyordu rahmime çok agritiyordu kemiklerim ayrilcak gibi ağrırdi. Hatta usg esnasında doktor da gördü tavşan gibi zıplıyor dedi :) Şuan pozisyonu bilmiyrm 30+3 uz şimdi göğüs kafesime çok vuruyor ve midemin orda sertlik var hep ağrı yapıyor ara ara
Nihan87 29+2 deyim, bebek baş geliş pozisyonunda ama ben de sizinle aynı durumdayım. Doktorum sıkıntı olmadığını söyledi ama sürekli bi tuvalet ihtiyacı var gibi oluyor benim de
Nuross Nihan87 ben daha doktora soramadım yarın soracağım.Bebek baş aşağı pozisyonda olduğu için mi bu tarz bir şey yaşıyormuşuz peki
Nihan87 Nuross yok sanmıyorum ben ayakları vuruyor sanıyordum ama değilmiş :) ilk gebeliğimde hiç bu kadar yoğun tekme yaşamamışım ama normalmiş bu da
4567788 23 haftalığım ikinci gebelik . Aynısını yaşıyorum 21. Haftadan beri. çocuk çıkmaya zorluyor resmen çok sert vuruyor birde sebebi ne bende bilmiyorum çok acıtıyor
Nuross 4567788 peki hiç doktorunuza sordunuz mu bu durumu.Benim de 2.gebeliğim ilkinde bu durumu yaşamamıştım bu gebeliğimde de yeni başladı
Asl1_q Bende de aynı durum oluyor ama bildiğim kadarıyla bebek ters pozisyonda olunca öyle oluyormuş ayakları rahim ağzına denk geldiği için ağrı oluşuyormuş diye biliyorum