benbana kızlar selam geçen ay 16 ağustos ondan önce de 19 temmuz regl oldum suan olmam gerek ama henüz gelmedi ben de test yaptım aslında ihtimal çok yok ama geçikince bakmak istedim bi bakar mısınız test nimo marka erken gebelik 
Rumsamut benbana negatif görünüyor canım adet olmazsan birkaç gün sonra tekrar yap adet gecikmesi olunca hamileyseniz yanıltmaz zaten
benbana ozlemiracc negatif dimi canım gecikince teste de emin olamadım ama suan 31. günümdeuim bikaç oynama olabilir mi ki bilemedim
benbana Rumsamut tamam canım suan bekliyorum o zaman hamilelik yok gibi olsa direkt çıkardı 31. günümdeyim çünkü sadece bağırsaklarımda gaz gibi fokurdama oluyor 🧐
Rumsamut benbana Adetiniz gecikmeden yapmayın bence negatif çıkarsa üzülmemeniz için diyorum. Belirtiler varsa test yapın daha kesin bi sonuç olsun. İnşallah istediğiniz gibi olur her şey😌
benbana Rumsamut adetim gecikti aslında 29 30 günde bir oluyorum bugün de 31. gün ama sanırım yok canım zaten bu ay çok ihtimal yoktu olsa çıkardı diye düşünüyorum sence
Rumsamut benbana Evet olsa çıkardı diye düşünüyorum ama bikaç güne adet olmazsanız mutlaka yine test yapın belli olmaz😌
merveates26 Bende en son adet 24 Ağustos ta oldum erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik olarak çıktı Fotoğraf yükleyemedim