Ervahayal Sevgiiss inşlah gönlündeki nasip olur canım ne olmassa insan onu istıyor rabbim iki evladında eksikliğini vermesin
Meridaily azra19 ben öğrendim🥹 adetten 1 gün önce gece ve adet olacagım gün sabahında yaptım pikti,sonra gebelik testi yapmıştım🥹
Meridaily azra19 kuzum daha da koyu olması gerekiyor sanki🥹 kaç gün var bata? Son 1 gün kala yada adet günümde aşırı koyulaşıyor, adete çok yakın zaman yap daha varsa 🥹
Meridaily azra19 aa daha çok var son gün ve adet günü mutlaka yap😍 ilk yaptığında testin kırmızılıgı nasıldı? Sanki 5 güne göre koyu gibi ya,varsa daha da koyulaşacak🥹 inşallah gönlünce olsun kuzumm🥹😍🤲
MerveLeo azra19 ben 10 ve 11. Gün yumurtlama gördüm aslında regl e az kalmıştı. 2. Günde yumurtlama görünce akşamı tekrar yumurtlama testi ve gebelik testi yaptım öğrendim. Çok güzeldi
MerveLeo azra19 biraz daha koyuydu benim. Yumurtlamada çıkan gibi. Regl öncesi biraz koyulaşıyor. Ama inşallah hamilesindir
Dryakbts azra19 canım bnce sen de bi kaç gün bekle sanırım koyulaşacak gibi bende pazar günü tekrar yapcam sende diğer arkadaşı söylediği gibi bir gün önce veyabsonrasında yap tekrar
Dryakbts azra19 canım çatlamanın 14. Günü yapmak gerekirmiş en erken biz dayanamıyoruz tabi🙄 ben şimdi bi ovulasyon daha yaptım atarım