azra19 Kızlar ovülasyon lh ölçüyor hepimiz biliyoruz ama gebelik öğrenenler var mı cidden merak ediyorum.?
_nejla_ azra19 ben ihtimal vermemistim hic hamile olduguma her ay diger adet gunune kadar lh yapardim ilk defa bu ay yapmadim regl gunune 2 gun kala aklima geldi yaptim ve ikinci cizgi neredeyse c kadar koyu cikti pik gibi degildi inanmadim ertesi gun yine yaptim yine koyu cikti sonra aksam gebelik testi yaptim silik cizgi cikti
azra19 _nejla_ belirtilerin var mıydı peki benim bugun sol bacakta karın bölgesi bide sol göğüs ucunde ağrı var.
_nejla_ azra19 evet vardi goguslerim sismisti asiri hassasiyet dokununca acima vardi ayrica test yapmadan 4 5 gun once gogus icinde sanki boyle cekilme sizlama olmustu kasiklarimdada batma vardi
sym_yc Lh hormonu ile hcg hormonu birbirine çok benzer adete yakınsanız ve yine de pik görüyorsanız hamile olma ihtimaliniz çok yüksek ovulasyon testi ile öğrenebilirsiniz yani bence erken gebelik testi yapın silik çıkar ama bence kesin çıkar
Peliin sym_yc bat üstünden 7 gün geçti ovülasyon testinin pozitif çıkması hamilelik midir değil midir sizce?
Edmr97 sym_yc ben 5 eylulde pik gördüm sonra 6 eylulde siliklesti 7 eylulde yine pik gördüm iki kez mi yumurtlamis oluyorum ?
azra19 Mrszeyna gec saatte de yapsak belli olur mu yoksa akşam saat 8 e kadar mı ovulasyon yapabılırz bazı yerlerde aksam lh dustugunu yazıyoda.
Mrszeyna azra19 vallahi yumurtlama için 11 ile 8 arasında sıvı alımı yapmadan yapıyodum bu yeni yaptıklarımı merak ettiğim için bol sıvı almama rağmen gece yapmıştım 😄