cakirbebek babyyyytwo regenesiz multivitamin.endofer demir ilaci ve ocean extramag magnezyum kullanıyorum. Eczane teknisyeniyim kendim tercih ettim doktorum onayladi
babyyyytwo cakirbebek demir ilacını hangisini yazdığını bilmiyorum peki bu bana verilen vitaminler iyi mi sizce
Duygucesur babyyyytwo Doktorunuz yazmış eczane teknikerine neden soruyorsunuz ki fayda etmez dese bırakacak mısınız ? Herkesin bünyesi farklı doktorunuza güvenin 🙂
babyyyytwo Duygucesur doktorum tahlil yapmadan verdi bünyemin kaldırcagını nerde bile bilir ki bazen doktorlar da yanılıyor ve çok şahit olduğum için içimdeki şüpheleri gidermek istedim :)
Ellasu Benim anlamadığım şu 400 mg kullanıyoruz folik asit 12 .haftaya kadar 12 .haftadan sonra kullandığımız multivitamindede 400 mg var folik asit onu anlayamad cakirbebek cakirbebek
Duygucesur babyyyytwo Doktorunuzu değiştirin o zaman vitamin için illa tahlile gerek yok ki bunlar takviye zaten mecbur veriyorlar 🥹 Gebelikte kafanızı karıştırmayın bence böyle ilaç konusunda burda karar sizin tabi ki yanlış anlaşılmak istemem yine de 🙂
cakirbebek Ellasu aslinda normal zamandada multivitanin devamlı kullanmaliyiz. Yani sorun olacağını sanmiyorum gunluk alinmasi gereken miktar 400 zaten kesen doktorlarinda bir bildigi vardir diye düşünüyorum .
Ellasu cakirbebek ya bunun cvbni çok merak ediyordum çünkü doktorum bana içinde sadece 0.5 mg folik asit verdi benimde kafam karıştı multivitaminlerin içinde 400 mg var çünkü