ceycey31_ Merhabalar canım anneler . İdrarım da kan görüldü. Başına böyle bir şey gelen var mı ? Enfeksiyon kaynaklı değil dedi doktor. Bu beni korkuttu. Çarşamba günü gideceğim doktora ama size de sormak istedim
fb9706 ceycey31_ bende de aynı durum var idrar tahlili ve kültüründe enfeksiyon üreme çıkmadı ama kan var doktor yine de antibiyotik başladı. Size ne dediler?
Rabia-Bay44 ceycey31_ Taş veya kum olabilir mi acaba bende de aynı durum yaşandı doktor taş olabilir dedi ultrasona yönlendirdi ve sağ böbrekte taş görüldü o da kanama yapıyormuş idrar da
1bebekmeselesi Benimkinde de çıktı kan ama bnede yoğun enfeksiyon gözüküyor. Ben de yarın gideceğim doktora
ceycey31_ ValideSultan Ben 16 haftalık hamileyim 🙈🥰 Regli döneminde idrar tahlilinin yapılmayacağını bilecek olgunluktayim ☺️
ceycey31_ fb9706 yeni gördüm mesajınızı. Bol su icmemi soylemisti . Çok şükür geçti benim bugün tahlil verdim yine temiz çıktı çok şükür
ceycey31_ Rabia-Bay44 evet kum dökuyordum taşa çevirmiş şimdi onunla uğraşıyorum. Size de çok geçmiş olsun ❤️
samira555 ceycey31_ vücudunuzda susuz kalmış olabilir misiniz yeterli su tüketmediyseniz belki ondandır enfeksiyon da değilse bilemedim şimdi bende öyle olmuştu çok susuz kalınca idrarda kan olmuştu