Aysenurkeser Çankırı’da yaşıyorum ama detaylı ultrason için Ankara’ya gideceğim bildiğiniz iyi bir doktor var mı şu anda 20. Haftamdayım haftaya cuma gitmeyi düşünüyoruz önerdiğiniz doktor var mı
Isimsiz6 Aysenurkeser ben 10 haftalikken bana sıra aldirmisti doktorum sıra bulamazsın diye geçen hafta girdim detayliya yani kaç ay önceden alınıyor randevu
Seval392 Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dilek menekşe beşer Hoca çok iyi çok tatlı fotoğraf falan veriyor çektiriyor 20 dakika sürüyor bakması her şeyi sen detaylı detaylı anlatıyor
dilek190 Aysenurkeser malesef cok gec kalmissiniz bir arkadas 2 ay önceden randevu bulamadi siz 1 2 haftaya nasil bulacaksiniz
Seval392 Aysenurkeser evet doktor yönlendirsşn sen hemen odadan çıkar çıkmaz bak takip et devamlı ben çok gittim hrpte istidiğim tarihe buldum randevuyu
Elifinhikayesi Aysenurkeser özeldeki perinatologlardan hemen randevu oluşturabilirsiniz eğer haftaya gidecekseniz bence bugün yarın doktorunuzu belirleyip arayın son ana bırakmayın özeldekiler de genelde yoğun oluyor