ecemkinik Kızlar ikili tarama testi 11-14 hafta arasında yapılıyor deniyor ya ,14. Haftada da yapılabiliyor mu yani ? Son tarih 14. Haftanın içindeyken mi ?
Fatmanur_0416 ecemkinik ben özele gittim 12 haftanın son günündeyim bana bu bi kaç günde yaptın yaptın yapmadın dsha yapamazsın dedi 13 den sonra bakmıyorlar dedi bana bende gidemedim detaylı ultrasona zaten
ecemkinik Fatmanur_0416 aaa şaka gibi bende yaptıramayacağım o zaman bir türlü randevu bulamadım devlette 😭 teşekkür ederim
Fatmanur_0416 ecemkinik teşekkürler evet ya randevu yok bende son çare özele gittim o da biraz yüksek söyleyince yaptıramadım valla 3lü tarama testi 15.hftada falan yapılıyor dedi ben de tam bilmiyorum şimdiden onun için bakıyorum randevu
Havin49_ Cinarsaitinannesi benim ikiz cnm her türlü yaparız gel dedi hastane riskli olduğum için ben kendim yapmak istemiyorum ama hangi doktor a gitsem ikili test yap gel diyor ye gidiyorum oğlumda yapmamıştım bu ikiz diye diretiyorlar
bsrayksl2 Cinarsaitinannesi 3lü için çağırdılar mı peki 2li ye yetişemediğiniz için 3lü tarama yaptıracak mısınız? Ben de geç kaldım 2li için
Cinarsaitinannesi Havin49_ o zaman yaparız demişse doktor yaparlar testi önemli olan detaylı ultrasonda bazen bunu da soruyor doktorlar yaptırdın mı diye
ecemkinik Havin49_ bunu down sendromuna bakmak için yapıyorlar bildiğim kadarıyla demi ? Ultrasondan ense kalınlığını ölçseler olmuyor mu sanki kaçırdıysak bile hiç anlamıyorum
Fuunndaaa Havin49_ benimde ikiz bugün gittim 13+3 geç kalmışsın dedi sadece NT ölçümü yaptı kan vs vermedim bebekler kocaman olmuş artık bakılmaz dedi
Havin49_ ecemkinik yani sadece dans sendrom için mi bilmiyorum işte emse kalınlığı burun kemiği vs bunlara bakmak için
Fuunndaaa ecemkinik ben bugün gittim normalde 13+3 am bebeklerin gelişimi öndeymiş 14+1 bebekler kocaman olmuş geç kalmışsın dedi perinatoloji doktoru