irem_zengn Bugün tam 25 haftalığım az önce doktordan geldim bebiş 980 gram 36 cm boyunda sizin bebişler ne kadar oldu? Maşallah demeyi unutmayalım 🧿🧿
melikeyimmmmm irem_zengn 22+5 detaylı ultrasona girdim bugün 540 gr geldi normal mi acaba doktor herhangi birşey demedi heriey yolunda dedi
Ozzz41 irem_zengn 20 haftalıkken detaylı da 331 gr idi boyunu hatırlamıyorum söylemedi sanırım şuan 23. Haftadayım bilmiyorum maalesef 😂
irem_zengn melikeyimmmmm bende 22+1 de detaylı ultrasona girmiştim kilosu tam 490 gramdı ve bizimkisi hep 1 hafta önden giden bir bebekti sanırım sizinkisi de önden gidiyor tombiş bir bebek olucaklar 🥹
irem_zengn anneoluyorummm103 henüz şeker yüklemesi yaptırmadım oyuzden bilmiyorum ama doktorum gerek görseydi erken dahi olsa yaptırırdı diye düşünüyorum sizde varmı acaba
anneoluyorummm103 irem_zengn anladım ☺️ bana 22.haftada yaptırdılar detaylıda bebeğe iri mutlaka yaptır demişlerdi şekerim varmış
anneoluyorummm103 irem_zengn 66yla başladım 76.9 çıktım bugün çok hızlı kilo alıyorum. Özellikle son 1 aydır
irem_zengn anneoluyorummm103 hm anladım bende 60 ile başladım 69 um şuan bende 9 kilo aldım ama yiyorum porsiyonlarım ilk haftaların başından beri arttı hiç kusma bulantı vs yaşamadım hep yedim malesef