ongen Merhaba 11 haftalık gebeyim, çınarlı kadın doğuma gittim şimdiye kadar ama doğum paketi olan bir hastane arayışındayım. Medical park bu konuda sıcak geliyor, bilgisi olan muayene olan veya orada doğum yapanınız var mı acaba?
1712s Medicalpark hastanesinde feyza hanımla görüşmüştüm ben ilk muayenem onunla oldu ama çok memnun kalmadım açıkçası işinde iyi bi doktor olsa da hamilelik sadece bebeğin gelişimi değil anne psikolojisi ile de ilgili kendisi bu konuda çok iyi değildi açıkçası, diğer doktorlarla görüşmedim bence bir ön görüşme yapıp karar vermelisin🙏🏻
ongen 1712s ben de bugun feyza hanıma randevu aldım denemek için. Yorumları cok iyiydi diye. Aslında çınarlı da onur beye gidiyorum o da cok iyi ama ilgisi bana yetersiz geldi. Siz nereye gidiyorsunuz suan?
1712s ongen yok ben paket almadım sağlık sigortam olduğu için karşılıyor şu an sadece doğumda biraz ödeme yapmam gerekecek sanırım normal muayene fiyatlarını bende pek bilmiyorum ama ekstra yüksek ücret istenen tahlilleri devlet hastanesinde de yaptırabiliriz sonuçta ben iki tarafa da gidiyorum mesela 10 haftalığım ama iki tarafta da kaydım var
1712s Baharln ben sağlık sigortası yaptırdığım için 350 tl ödüyorum sadece ama arayıp öğrenmen daha doğru olur tam ücreti bende bilmiyorum doçent doktor olduğu için diğerlerine nazaran daha yüksek olabilir canım hastaneyi ara mutlaka gitmeden