ikiprensesannesi___ Benim bu çay bağımlılığım ne olacak bilmiyorum benim gibi olan var mı acaba günde abartısız 10 büyük bardak içiyorum acaba hamilelik de zararı varmıdır bebeğe 🫣
susaMom_ ikiprensesannesi___ Canım bende günde 3-4 içmeye başladım zararlı bize maalesef bebeğe gereksiz kafein yüklenmiş oluyor bir de demiri çok düşürüyor çay
Talentedmom ikiprensesannesi___ maşallah Demir düşüklüğü yapsr fazla içme ben hamileyken 2.bardağı içince karnım ağrıyordu demli içerdim sonra günde 1 bardak açık içiyordum
Cimcime30 ikiprensesannesi___ yok bacım aksıne hıc aklıma gelmez sabahları kahvaltı da su meyve suyu ıcerım
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ bende senin gibiydim 2 diğer Gebeliğimde içerdim ama şuan 3 e gebeyim çayın kokusuna katlanamiyorum birkatim doğumdan sonra umarım tekrar içe bilirim çok severdim çayı
ikiprensesannesi___ susaMom_ bunun bir çözümü olmalı ama içmediğim zamanlar bişeyler eksik gibi hissediyorum 🫣
susaMom_ ikiprensesannesi___ Yani %100 organik meyve suyu falan içmeye çalış bende kendimi tutmaya çalışıyorum olabildiğince en azından 4-5e düşür daha güvenilir olur 🥲
susaMom_ ikiprensesannesi___ Valla canım ne kadar azaltırsan o kadar iyi bende de huydur kahvaltıda çay içmezsem kahvaltı gibi hissetmem akşam çekirdek yanına çay içmezsem günüm tamamlanmaz 🥹 açık içmeye çalış
ikiprensesannesi___ Cimcime30 ayy ne güzel hep böyle insanları özenmişimdir ama yok kahvaltı da içmesem bile ki çok mümkün değil bu illa kahvaltıdan sonra içmem lazım
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ bende ilk üç ay da biraz bıraktım midem bulandı gibi oldu ama tekrar düzeldi keşke bende bırakabilirim
ikiprensesannesi___ Talentedmom kansızlık zaten var 🥲bugün 4 tane içtim inşallah daha da içmem bırakırım