Nur124 Kızlar 39+2 deyim yatışım yapıldı suni ile denenecek olmazsa sezeryan yolu görünüyor dualarınızi bekliyorum sağlıkla kucağıma alayim kolaylıkla insAllah 🌸
Zhde Nur124 inşallah sağ salim kucağına alırsın canım benim inşallah kolay olur sağlıkla gelsin bebisin, banada dua edermisin bende sağlıkla kolaylıkla inşallah kucağıma alıyım kolay olsun ilk gebelik biraz korku heycan var
pnar-06 Nur124 Allahım bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰sancılarını doğru karşıla squat yap nefesini düzenli al ver beline sıcak su tut
mavisanne0 Nur124 Bugün dualarımız seninle olsun inşallah 🙏 bana da dua eder misin hamile kalamıyorum tedavi görüyorum 3 aydır 😞 gecikmem var biraz da belirtiler var ❤️
Nur124 Zhde amin insAllah canım benim ederim tabi sende tüm hamilelerin Rabbim yardımcısı olsun sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın insAllah 🌸
Nur124 mavisanne0 Allah razı olsun ederim tabi Rabbim insAllah tez vakitte hayırlı haberi almayı nasip etsin sana ve bekleyen isteyen tüm herkese 🥰
Beyzatnc26 Nur124 Kolaylıkla gelsin bebeğin inşallah Rabbim kolaylastirsin bol bol oku dua et hemen gelsin inşallah 🤲🏼💗🥹 Şimdiden Gözün Aydın Hayırlı Evlat Olsun💗