cano3459 Selam anne adayları ben 9 haftadayım ilk zamanlar canım çok tatlı çekiyordu bu 1 hafta içinde tatlı çekmiyor hep peynir domates yemek istiyorum böyle hamilelik geçirip cinsiyeti net öğrenenler yazabilir mi sizde kız mı erkek mi?
Edizhr cano3459 3 hamileliğimde de aşırı tatlı canım istedi asla ekşi yiyemedim hep tatlı 3 tane kızım var ama ablam gil erkek bebek hamileliğinde hep ekşi yediler yani canları hep limon çiğköfte hep o tür şeyler istedi
ru_a6 cano3459 2 hamileliğimde de canım hep turşu çekti ilk çocuğum kız ikincisine hamileyim doktor kız dedi bence bi ilgisi var cidden
cano3459 Mege433 benim de ilk tatlı çekti dediğim gibi şimdi ise fazla çekmio ama hep domates peynir yiyesim var bide ağzıma ben balık et koymazdım canım balık et çekio ve yiyorum ailem şaşırıyo
cano3459 Edizhr benim ilk hamileliğimde turlu istiyordu ama 2.5 aylıkken düşük yaptım 2. Ye hamile kaldım Şimdi turşu hiç aramıyorum başta tatlı çok çekiodu hep tatlı yemek istiyordum şimdi ise çok aramıyorum
cano3459 cylnboran04 oyyy maşallah Allah bağışlasın sağlıklı hayırlı ömürler versin Rabbim inşallah… İnşallah benimde al yanaklı çocuğum olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
cano3459 ru_a6 benim arkadaşım da hep turşu yiyordu öyle böyle değil tabak tabak annem hatta kızın olacak senin diodu çerez gibi tabağa koyar yerdi ama oğlu oldu onunda
cano3459 Edizhr benim gibi değişik canım ya hatta şaka yapıyorum eşime bu bi tatlı çekio bi tuzlu bugünde ekşi yeşil mandalina çekti ben bile çözemedim 😂😂😂
Seymatrkay cano3459 Ben döner yiyorum. O nasıl olacak :))) anlamadim gitti. Cinsiyet tahmini yapamıyorum