Irem198 Benim yumurtlama 8 Eylül du 9 çatlama idi. Bugün az önce ovulasyon testi yaptım pozitif görünüyor gebelik olma ihtimali var mı bile yazabilir mi lütfen gebelik varmi emin olamıyorum
Dryakbts Irem198 tebrik ederim canım. Seninle günlerimiz çok yakın inşallah bende bu mutluluğu yaşarım🤲🏻 bugün ovulasyondan kalanları yapayım dedim silik bir çizgi çıktı o normaldede olur diye düşündüm. Benimde bat 23 gösteriyo yarın yapsam çıkar kı acaba
Mrszeyna Irem198 canm benimde bat 20 eylül seninle aynı durumdayım lh testlerim pozitife yakın baya koyu 7 ayda kimyasal geçirdim lh pozitifdi gebelik testi de silik çıkıyordu inşallah hamileyizdir belirti varmı birde çatlama ne zaman oldu
mgokk33 Evet bende bu şekilde öğrendim adet günümde kopkoyuydu. Gebelik testi yaptım baya belirgin çıktı ve sonra kan verdm 600 idi
Yaswinn Bu test pozitif demek değil ki canım normaldede böyle çıkar hafif silik şekilde çünkü vücudunda şu anda da lh hormonu var bi de 7 gün olmuş daha yumurtlamadan testte çıkmaz az daha bekle gebelik testi yap
Irem198 Mrszeyna cok değişik bir belirti mi bilmiyorum ama bi yandan cok üşüyorum üstüme battaniye örtüyorum bi yandan cok sicakliyorum terleme geliyor ilginç goguslerim hafif agri var ikisi de
Mrszeyna Irem198 evet hafif silik var ama daha 7 gün olmuş kanda bile zor çıkar bu zamanlar tumutlamadan emin misin canm
Mrszeyna Irem198 ateş basması iyi bişey vücut döllenme olurken ve olduktan sonra ısı yüksek kalırmıs adet olacağımız zaman normale dönermiş
Dryakbts Irem198 sabah hem Ovulasyonu hemde erken gebeliği deniycem😬😬 inş güzel sonuc alırım. Senin adına çok sevindim canım mutluluğun daim olsun