Zeyzey01 Amiin inşallah 🌺 Rabbim bizim gibi olan herkese yeniden sağlıklıca kolaylıkla tattırsın inşallah anneliği🌺. Ben oğlumdan 5 ay sonra gebe kaldım ama boş gebelikti ve 8 haftada kürtaj oldum. İlk adet sonrası da tekrar gebe kaldım. Doktorlar sezeryandan sonra rahim toparlasın diye en az 1 yıl gebe kalmayı önermiyorlar aslında, ama ben anne olmayı çook istiyordum, biraz da içimde umut yeşersin istedim bilmiyorum 🥺 çünkü evde kurulu dolabını, beşiğini toplamak bana çok ağır gelmişti, evin her yerinde onunla ilgili hayallerim vardı, bu yüzden benim gebeliğim çok erken oldu. İlk başta hem perinatoloji hem normal kadın doğumla ilerledim, bu durumu yaşayan herkese asprin verilirken benim kadın doğum doktorum da vermişti ama perinatoloji doktorum 5 gün sonra bıraktırdı. Bu sadece çok aklıma takılıyor, bir sorun olur mu, neden herkes kullanırken ben kullanmıyorum çelişkisi çok düşündürüyor. Onun dışında benim oğlum da pek hareketli değildi, ya da ilk gebelik olduğundan pek bilmiyordum bilemiyorum. Şuan kızım olacak ve çok şükür çok hareketli, inşallah herşey sağlıklıca ilerler ve sağlıklıca kucağıma alırım diye dua ediyorum, korkmamaya düşünmemeye çalışıyorum da ama elden gelmiyor maalesef. Nasibime boynumu eğdim, emanetimi Rabbime emanet ettim bundan sonra🌺🫠