Baklavaseverim Burnosunn_annesi @Sarees ile şöyle güzel bir villaya gidip Antalyanın altını üstüne getirmek isterdim 🤣🤣🤣
Sarees Baklavaseverim aşkım bende isterdim vallahi bak geçen eşime de diyorım ben villa aş eriyorum diye 🤣🤣🤣🤣
Baklavaseverim Sarees ayyy ben de ben de işte ama kesinlikle @kimchikimdi da gelmeli hatta @ppmerlina 🤣🤣 özledim vallahi villayı ya da şöyle bi 5 yıldızlı otel
asil15 ppmerlina onu yapıyorum bitanem bakalım eğer bir dahaki kontrol de izin verirse girerim burda Ekim sonuna kadar giriyorlar
ppmerlina Baklavaseverim ohhh bizim gittiğimiz otel yaşadı 🤣🤣 her animasyonda her etkinlikte oluruz shshsj
Mariam2 eslem2121 vala ben hep ilk hep tek gezdim ama bugün bayia korkyiorum 1 saat uçak 5 saat otobüs
eslem2121 Cimcime30 vallahi sen aklımdaydın kullanıcı isimleri bende bazen gidio sensiz tatil olurmu hiç
Burnosunn_annesi eslem2121 evet kuzum güzel diğer taraflara göre serin gölden belki ben bir süre buraya girmeyecem🧡
Mariam2 eslem2121 her yerde kalmayı düşünüyorum bugün yolculuk pek fazla sürmez sinir bozucu uçak mesele ya direk hiç bı yerde Yok hadi aktarım olsun bekleme süresi fazla 4 5 yada fazla o surede zaten evdeyim
Mariam2 eslem2121 urfadayim uçuş akşam 9 de Allah’tan fazla surmyior Bizim hiç şansımız yok ya hep uzaktayiz evden 🤣