Feyzannazire Yalancı sancı tam olarak nasıl bir şeye benziyor anlamıyorum yalancı sancı ile normal sancının agrı yerleri aynı mı farklımı mesela karnımın üst tarafında sancı hissediyorum ara ara geliyo gidiyo
Zge12 Feyzannazire canım yalancı sancı düzensiz kısa süreli oluyo çok ağrı vermiyor normal sancı genelde sırttan belden vuruyo düzenli aralıklarla oluyo kaç haftalıksın
Mor-kelebek Feyzannazire ay bende bunu merak ediyorum post açmayı düşünüyordm 🤭 benimde ikinci gebelik ilk kızımda hiç sancım olmadi 38. Haftada sezeryan doğumum olmuştu sancı nasıl geliyor o an ağrı nerede oluyor hiç bilmiyorum arada belim kalcam ağrıyor bazen kasıklarım ağrıyor 33. Haftadayız normal mi yoksa hafif sancı mi merak ediyorum 🤭
Feyzannazire Zge12 37ye girdim bu ikinci hamileligim aslında ama ilk hamileligimde hiç sancı yaşamadım kızımda o yüzden anlayamıyorum pek
Zge12 Feyzannazire benimde 2. Gebelik 37+1 aşkım ☺️ benimde kızımı 40+2 de suni ile başlatmışlardı doğumu
Feyzannazire Zge12 benimki sezeryan olacak hafif riskli gebelik geçiriyorum doktor ve ebe risk alma dedi 🥲