Smyye1B Seloloo Ben kendim için park yatak ve ana kucağı aldim arkadaşım içinde ordan ana kucağı almıştım hızlı gelmişti hepsi.
[silindi] Seloloo mama sandalyesi oyun matı aldım kendi sitesinden. Kapıda ödeme imkanı da var bence kendi sitesinden alınn
Seloloo minikari çok teşekkür ederim ben de park yatak için sordum diğer sitelere göre daha uygun fiyatı 😀
Seymabyrm Seloloo ben direkt olarak mağazasından almıştım yakınsa ordan alın nakitte indirim yapıyolardı
Seymabyrm Seloloo canlı gördüğüm için gayet güzeldi madre olanı. Bonte ile arasında kararsız kalmıştım ama 2500 tl fark vardı değmezdi yani ikisinin tek farkının bir tık büyüklük olduğunu söylediler mağazada
Seloloo Seymabyrm yanındaki ana kucağı olayı nasıl peki bodtedeki. Sürekli seyahat halinde olduğum için ailemin yanında kaldığımda o küçüğü kullanmak mantıklı geldi ayrı almaktansa set olsun diye düşündüm canlıda aşırı küçük müydğ?
Seloloo [silindi] mama sandalyesinde hangi modeli tercih ettiniz? Kararsızım elele ve kanz arasında kaldım
Seymabyrm Seloloo aşırı küçük değildi ama çokta büyük değildi bana göre ben anakucağı aldığım için zaten gerek duymadım. Çokta öyle ağam şaham bişey değildi beğenmedim yani ana kucağını
Seymabyrm Seloloo elele madre aldım ben aradaki fiyat farkı bana çok gelmişti. Bir tık büyük dediğim gibi bonte olanı madre bir tık daha küçük. Henüz kullanmadım ama kurup baktık gayet kaliteli duruyor :)