35Hatice 2205 o kadar stresliyim ki çocuk doğacağı varsa da doğamıycak bu gidişle 🥺 inşallah allahım benim de güzel geçer
Blueeberryy 35Hatice bekledim biliyomusun 😂 acil biswy olursa gel ebeler bakar demişti olmadi cok sukur ben doğurdum zaten ya😂😂
Niiillloooyaaa 35Hatice korkma cegirma kotuyu iyi dusun iyi olsun saglikla gelsinde 42 de de gelse olur 🤗
Myyfamily 35Hatice şehir hastaneleri biraz daha farklı oluyor sanırım 40+2 de doğum yaptım 40 a girdiğim gün dahil 3 gün üst üste çağırıp kendi bakmıştı doktor devlet Hastanesi’nde
35Hatice Myyfamily 40a girince iki günde bir kontrol istedi doktor evet ama kendi yok işte her gün o yüzden mecbur acile ya da başka doktora
Myyfamily 35Hatice bu yönden devlet hastanesi daha iyi çünkü benim devlette takipli olduğum doktor, kontrol günlerim acilde olduğu günlere denk gelince birdahaki kontrolde acilde olacağım oraya gel diyordu
35Hatice Birbebisannesi şehir ve devlet hast normal doğumu çok zorluyorlar doğum ilerlemezse anca sezeryana dönüyo diye duymuştum ben de
35Hatice Myyfamily yok yok bizim burda acilde asistanlar duruyo insanlıktan nasibini alamamışlar henüz. Keşke hep benim doktorum ilgilense
Myyfamily 35Hatice haklısınız kardesimde bulunduğu yerde şehir Hastanesi’ne gidiyordu mecburen biraz sıkıntılı oluyor doktorlar doğru düzgün bakmıyor hep asistanlar bakıyor diyordu
kimchikimdi Blueeberryy Gidicem kiizzz yarın erkenden agrim var yardım edin diye giriş yapicamcpkwodakxj