ecemiyy mlke2906 canım ben ovulasyonla takip ettim 5inde yumurta çatladı 19unda olmam lazım ama takvimde 22si tek ilişki oldu 5inde
mlke2906 ecemiyy ay inşallah hamilesindir canım bende düşünmek istemiyorum ama hiç belirti yok gaz sancısı arada kasık ağrısı onun dışında regliye ait hiç bir belirti yok normalde dolu dolu ağrılar yaşarım sende var mı belirti
mucizebebekkk589 ecemiyy ayy benimde 5 Eylül yumurtlama oldu 19 beklenen regl tarihi. Ben de bugün yapacaktım korkumdan yapmadım 😞 inşallah vardır canım bende görüyorm inşallah yalancı pozitif değildir 🤲🏻
mlke2906 ecemiyy bence var burda ya bir kaç gün bekle adet tarihine kadar bakalım çizgi koyulaşıcak mı inşallah vardır güzelim
ecemciik ecemiyy Benim de böyleydi, reglime 2-3 gün vardı hatta, beta 10.11 çıktı, Allahtan umut kesilmez, sen git bi kan ver hemen, inşallah hayırlısı olur 🙏🏻
tahamommy ecemiyy bencede var gibi kan verin yada 2 gün sonra da testi tekrarlayabilirsin hayırlısı olsun hakkında 😍
ecemiyy mlke2906 canım benim göğüslerim çok dolgunlaştı ve göğüs hassasiyeti bende regl olcam diye ona yormaya calısıyorum aklımdan ama sanki regl olcak gibi kasıklrımda doluluk var
ecemiyy geleneksel1annem canım gerçekten mi heyecanlandım gidip kan mı versemmmm banada var gibi geldi siz öyle söylence ama yok gibide
ecemiyy tahamommy ya ben hala teste bakınca göremiyorum ama var gibide sanki çokkk umutlandım regl olcam diye düşünüyodum🙏🙏🙏🙏🌸🌸🌸
tahamommy ecemiyy benimde regl belirtilerimle aynıydı, bu kadar silik çıkması çok normal varsa da inşallah vardır 🥰🥹
ecemiyy tahamommy inşallah aşırı silik gözükmüyo gibi ben elendim sanmıştım ama randevy aldım 3te kan vercem🙏🙏