kendinehaskadin Babysivlim ben çocuk 5 6 aylık olmadan başlanmama taraftarıyım tabi tercih meselesi erken alınmaya başlansa sıkışmadan herşeyi tamamlanır ama bir şey olsa Allah korusun o alınan eşyalar acıyı daha da büyütür diye düşünüyorum 😔
mrs_papatya Babysivlim ay bende 7. Haftadayım her şey çok pahalı o yüzden liste yapıp zamana yaymayı düşünüyorum bi yandanda çok erken başlamak istemiyorum nolur nolmaz diye . Ama çoğu şeyi dolap vs gibi yerlerden almayı düşünüyorum çünkü çok çabuk büyüyorlar ve binlerce tl harcayacak gücüm yok sıfır çok ürün denk geliyo uygun fiyatlı tavsiye ederim .
Sonic Ben 16.hafta gibi basladım o da park yatak bebek arabası ateş ölcer vs. hep pahalı olan seylerı takıp ettım ındırım donemlerınde almıstım. Kıyafet zaten cok almadım ama onları da 20.haftadan sonra temel ıhtıyaclarını aldım.
Busraaaakkk gokcenurakmaz Geçen hafta kontrolüm vardı canım yine erkek dedi gördü bu sefer değişmez heralde daha😄
minnosss58 kartanesi___ büyük 18li paket aldım yenidoğan serisinden ama bilmiyorum kurur mu kurumaz mı inşallah kurumaz yoksa ılık suya tutar kullanmak zorunda kalırım bebiş doğunca