Aylnyldz Bende tiroit çıktı 6.88 🤷🏻♀️ Doktor tiroit var ve ilaç kullanmak zorundasın 9 ay boyunca dedi sizinde başınıza böyle bi durum geldi mi?
Zhrnc Aylnyldz hamilelikte 2,5 maks değerde olmalı Hamilelerin bi çoğunda var hiç stres yapmaya gerek yok Ben ilk hamile kaldıgımda 17ydı ilaçla düzene girdi
meva_ Aylnyldz benim de yüksek çıkmıştı 4.18 ama 1 ay sonra düştü dahilye doktoru ilaç verip takip ettircektir canım düşme yukselme durumuna göre de ilacların ölcusunu değiştircektir. İhmal etme gönlünde ferah olsun hep 🤗
Beklenenan Aylnyldz ben de geçen kontrole gittigim de 2.67 çıkmıştı ve bana da iki tane ilac yazmışlardi ama ben pek emin olamadım ve saglikocagina gidip 1 hafta sonra kan verdim ve 2.30 cıktı aile doktorum da kullanma dedi suan gerek yok dedi. Siz de kan testini sürekli yenileyin degeriniz evet yüksek cıkmış ama ilaçlarla düzene girer insallah
Hanife_ Aylnyldz benimde 5.94 çıkmıştı aylardır kullanıyorum bir ay kaldı doğuma normalde her ay kan veriyorum artık iki haftada bir veriyorum hep düşürüyodum artık yükseliyo bebek büyüyor
melegiminannesi Evet bende 2 gün önce test yaptırdım 2.78 di sınırda dedi 1 ay sonra yenilemmiz gerel dedi sende artmış kuzum ben en üst tavanı 5.78 diye biliyorum kağıdımda öyle yazıyodu
Aylnyldz melegiminannesi melegiminannesi evet baya yüksek çıktı ilaç verdi o yüzden kullanacağım inşallah her ay kontrol 🙏🏻
Aylnyldz meva_ Çok teşekkür ederim ihmal etmem tabi ki her ay kontrol ile birlikte ilaç kullanacağım 😍🙏🏻
Aylnyldz Beklenenan Beklenenan evet benimde her ay kan tahlili ile kontrol yaptırmam gerekiyormuş ama senin yüksek değil çok şükür ben ilaca devam doğuma kadar mecbur 🤷🏻♀️
Lala Benim de yüksek troidim. Levotiron kullanıyorum 50 mikrogramlık. Her ay sabah aç karnına hapı içmeden kan verip değerime bakılıyor ama bi değişme yok ömür boyu kullanmam gerekecek sanırım. Kullanmamız bebeklerin sağlığı için daha iyi farkına varılmasa daha riskli durumlar olabiliyormuş.
Aylnyldz Lala aynen herşey bebeğimizin sağlığı için 🙏🏻 Dikkat edeceğiz inşallah bana 25 mg verdi . O kadar çok değer var ki yazarken aklıma böyle geldi oda yanlış gelmiş 😁😁