Zumra-nur46p Hanımlar 31 hafta olduk hamdolsun. Ama ishal var geçmiyor doktor kontrolüne iki haftam var kan ilacı vs ara verdim acaba onlardan mı diye ama yok magnezyum ilacı ishal yapar mı nasıl geçer yardımcı olur musunuz susuz kalmamaya çalışıyorum bol su içiyorum salgına mı yakalandım bulunduğum yerde kimden duysam ishal
imcakir Salgında olabilir, bol su iç Haşlanmış patates, muz, yoğurt çorbası, kefir, leblebi vs ishal kesen şeyler tüket🙏🏻
Zumra-nur46p Muz yedim ama fayda etmedi haşlanmış patates deneyeceğim yarın geçmezse bı acile giderim Rabbime binlerce kez hamdolsun bebek hareketlerinde bir sorun yok ağrı gaz sancısı var burda yorumlar da magnezyum ilacı yapıyor diye okudum ama
imcakir Zumra-nur46p bide bana doktorum reflor adlı probiyotik takviye vermişti Benimde tam olarak kesilmesi yaklaşık 3 günü buldu Salgın kaynaklıysa yani hemen kesilmiyor Bende de mide bulantısı kusma vardı Bende çok çektim tansiyonum düşüyordu soğuk soğuk terleme vs felan ama doktorum ilaç ve serum istemedi geçmezse dedi sabrettim geçti
Nazz344 O haftalarda bende olmustum hem ishal hem mide bulantısı su içsem cıkarıyodum. Acilde serum aldım toparladım. Geçmezse acile gitmenizi tavsiye ederim cok zor oluyo aksi halde