21 Mayıs gecesi eşimle film izliyorduk bebikom tuhaf hareketler yapmaya başladı vajinamda baskı hareket hissediyordum gülerek dışarıdan hareketlerini izleyip uyumaya gittik minik sancılar hissetmeye başladım ama yalancı sancı diye umursamadım (daha önceki günlerde arada yine aynı şekilde sancılar çektim hepsi yalancı sancıydı) adet ağrısı şeklinde vurup geçiyordu uyuyamadım diğer gün kontrolüm vardı kalkıp TV açtım,dizi izledim geçmedi, sıcak duş aldım uzun uzun kaldım banyoda ama hala gerçek sancı olduğunu düşünmüyordum… Eşimi uyandırdım ve o gün muayne günümdü o yüzden hastaneye gittik hala sancılanıyordum ama düzenli değildi, sıra beklerken geçti tamamen,muayne oldum açıklığım çıktı 2 cm nst de sancı çıkmadı 3 4 kez nst ye bağlandım en son küçük sancılar gözüktü bu arada tekrar başlamıştı ağrılarım ama hala iyiydim,doktor yatışımı yaptı doğum odasına aldılar,ebe gelip muayne etti ve ne zamandır sancı çekiyorsun dedi geceden beri ama çok kötü değil dedim acı eşiğin bayağı yüksekmiş falan dedi ama ben hala doğurduğumu düşünmüyordum😂 hemşire gelip lavman yaptı ebe tekrar gelip suyumu patlatacağını söyledi, doğumhaneye aldılar ama ben hala doğum yaptığımı anlamıyorum aptal gibiyim beynim durmuştu resmen Rabb’im yardım etti galiba 😂 Doğumhanede suyumu patlattılar ıkınmamı söyledi onlar sohbet muhabbet içindeler benim sancım arttı ama hala öyle sürünecek eşikte değilim,sancım geldikçe ıkınıyorum arada onlar kavga ediyor onları dinliyorum nefesimi boşa harcamadan çığlık atmadan kontrol etmeye çalışıyorum 😂 sonra ebe tekrar geldi ıkınmamamı beklememi söyledi, doktor birden içeri girdi ve o an biraz daha acı hissetmeye başladım 2 3 ıkınmada minik koalamı kucağıma aldım elhamdülillah 🙏🏻 bilmiyorum nasıl oldu rüya gibiydi,hep dua ederdim salak gibi gidip doğurayım diye gerçekten öyle oldu Rabb’im yardım etti,tabi daha öncesinde iki hafta temizlik yaptım kapılara kadar sildim çömelip kalkıp, doğumdan birgün önce parka gitmiştik orada bacak açma hareketi olan aleti kullandım,o gün 15 bin adım falan atmıştım bol hurma tüketmiştim ve en önemlisi çocuğum olsun diye yıllarca bekledim doğum korkusundan yada doğum anından ziyade bebeğime kavuşacağım âna odaklandım hayatım boyunca yaşadığım en güzel histi, Rabb’im evladı olmayana tez vakitte nasip etsin, hamile olana kolay doğum sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin lütfen olumsuz doğum hikayeleri okumayın sürekli pozitif doğum hikayesi okuyup durdum sizde öyle yapın🩷