susaMom_ Hamileliğim geçen yıl doğum yapmıştım çok yorgunum fiziksel ve ruhen ilk kızımı doğumdan sonra kaybettim şuan oğluşuma hamileyim ama sürekli ne olucak gelişimi nasıl büyütebilecek miyim nasıl doğum yapıcam diye düşünmekten yoruluyorum sizde durumlar nasıl?
Pelinytm susaMom_ aynıyız bizimde 99 gün kaldıı benimde oğluşum olacak 🥹 insanın aklı karışıyor tabi yaklaştıkça acabalar artıyor inşallah sağlıcakla kolayca kucağımıza alırız. Başınız sağ olsun bu arada 🤍
anneoluyorummm103 susaMom_ sağlıcakla kucağınıza alın inşallah hayırlı sağlıklı ömrü olsun bebişinn ☺️
susaMom_ anneoluyorummm103 teşekkür ederim 🙏🏻 allah tüm annelere sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinn
susaMom_ Pelinytm Teşekkür ederim 🙏🏻 bu gebeliğim daha zor geçiyor hem üst üste denk gelmesinden dolayı ağrılarım vs daha fazla hemen bitsin bu süreçler istiyorum bir de psikolojisini kaldırmak hiç kolay değil
susaMom_ Miniginannesiiii1111 ay az kalmış sizin bi an önce sağlıklı doğumunuz olur inşallah valla yorucu tekrar hamilelik yaşa doğur 🥲