Liyaninannesi_25 Kızlar Progestan ilacını kaç ay kullandınız? Ben 23. Haftama gidicem kanamam vs yok ama doktor 24. Haftaya kadar kullan dedi ama korkuyorum zararı olur mu acaba diye? Benim gibi uzun süreli kullanan var mı ? Destek pleassse 🫶🏻
yourpariah Liyaninannesi_25 kullanma sebebin ney canım kanamam falan yok demişsin daha önce düşük vs yaşadın mı
minaaa20 Liyaninannesi_25 benim kanamam oldıgı için kullanmıştım yanlışım yoksa sadece 1 kutu içmiştim
pfa Liyaninannesi_25 Benim düşüğüm olmuştu sonra hamile kalınca 5.haftada tekrar oldu 12.haftama kadar kullandırttı ve fitil olarak dediki zaten bu bebeği besliyecek ve kanaman azalacak dedi sonra bıraktım 12.haftada
Minigim_ben1 Liyaninannesi_25 bende ilk düşük yapmıştım sonraki hamileliğimde doktor tedbir amaçlı vermişti 4.ayıma girdiğimde bırakmıştım
yourpariah Liyaninannesi_25 doktorun önlem amaçlı vermiş zaten bence dediği haftaya kadar kullan bir bildiği vardır zararı olsa zaten vermez ve bu doğal bi hormon zaten bebeğin tutunması icin zararı olacağını sanmıyorum ben de kullanıyorum 😊
Mmeryemmm Haftaya kadar kullandım canım rısklı gebelıkdı hep benım dusuk yada erken dogum rıskı olmasın dye kullanabıldıgın kadar kullan cok faydası oluyor ınankı
xyzxyz Normal de 3 ay öneriyorlar. Fakat bunun sebebi ilk 3 ay düşüklerin yaşandığı en sık zamanlar. 3 ay da 21 hafta yapar. Bir zararı olacağını sanmıyorum. Sadece önlem amaçlı aldırıyorlar.