busu1 Kızlar yaşayan var mı daha çok yeni sağ yumurtalık yerleri ama böyle rahim değil orası ağrıyor ve bacağıma vuruyor korkmalı mıyım normal mi🥹
Busraaaakkk busu1 İlk öğrendiğim günden 10.haftaya kadar sol tarafımdan bacaklarıma ince sızı vuruyor su an 13 haftalığım hala da ara ara vuruyor çok normal
atesvesu busu1 benim de sol kasığım da oldu bacağıma vurdu yanma hissi de vardı geçti çok şükür normal galiba
zeynepkazgann busu1 kesinlikle normal ilk zamanlar insan her şeye takıyor ben deli gibi nerem ağrısa bişey olcak diyordum çok normal ama neren ağrıyorsa normal hamilelikten de ve geç😀
emine717_ busu1 kac haftalık ben de gebelik şüphesi var aynı bu dediğiniz şeyi yaşıyorum sol taraftan bacağa vuran sizi dedem değil ağrı desem değil ilginci ama rahatsız edici
SevvaallEr İlk haftalarda ilerki haftalardada normal canım bu durum rahime yerleşiyor bebek rahim genişliyor kasların esniyor kanama olmadığı sürece ağrı şiddeti cok cıddı artmadıgı surece içini ferah tut ben 18. Haftalıgım hala kasıgım gerınır gıbı agrıyor 🫶🏻
busu1 Busraaaakkk Yaaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız aynı şeyleri yaşayıp devam eden bir durum olunca insan rahatlıyor gerçekten ne araştırdım ettim bilseniz elime de bir bilgi geçmemişti🤭
anethole Busraaaakkk dün hapşırırken sol taraftan acı bi çekilme oldu. Biraz hatta aşırı yüksek sesle hapşırıyorum. Biraz korktum sizde de hapşırırken çekilmeler oluyo mu bende 13 haftalığım
SevvaallEr Söyle ayırt edebılırsın regl agrısı gıbı ama aslında degılde, rahatsız edıcı mıkrop bır agrıdır o yumurtalık kısımlarının agırması folık asıdını kullan bol su ıc ve dınlen dınlendıkce hafıflıyor zaten
busu1 SevvaallEr Aynen aynen regli gibi ağrım rahmimde hissettiğim 2 gün sürdü geçti şuanki sanki orada kist patlamista böyle değişik bir ağrı baskı mı desem bacağıma vuruyor nasıl kafayı yediridi bana. İlk gebeliğim 1 sene önceydi 5 haftalık dusuk yaptım onda da bu ağrı vardı aynısı olur diye endişe ettim
SevvaallEr busu1 Endişe etmeyin bu durumu kistte olabılır onum agrısıda vuruyor bazen hamillelikte kist olusabılıyor zaten benım 6.5 cm cıvarıydı doktorum hıcbır sorun olmaz bu ay hamıle kalıp adet dongusuuyle atamadıgın ıcın o onun varlıgı tersıne saglıklı bır durum kese ıcın ılerledıkce haftan kuculecek kaybolcak dedı gercekrende 10. Haftamda keseden daha buyuk gorunen kıst 0.5mm olmustu kı 6.5 cm cıvarıydı bazen o aykı adet dongunı atamadıgın ıcın onun agrısıda vuruyor bele bacaga yumurtalıga hıc endıslenme dedıgım gıbı doktorun dusuk vs tehlıkesı gormedıyse canını sıkma senjnle hayaya tutunmaya calısan bırı var orda bunu dusun rahatla onceden dusuk yapmak ınsanı ıster ıstemez panıge surukluyor haklısın🫶🏻 ama sen ıcını ferah tut buyudugunu anlamıcaksın bıle🥰
busu1 emine717_ Daha yeni ya asilama oldum ben daha 1 kere kan verdim bugün tekrar vereceğim o kadar yeni benimde öyle bacağımın arasında yastıkla uyudum yatınca geçiyor dolaninca başlıyor
momsalis busu1 benimde aynısı oluyor canım sağ kasık sanki bacağım çekiliyor gibi oluyor o taraftaki yumurtayla hamile kalınca olurmuş diye duymuştum normalmiş yani
busu1 momsalis Benimde tam terdi soldan asilama oldum solda 2 tane vardi da🥹 sol agrisa anlicam da sağ arıyor 🤣🤣 Allah büyük insallaj olumsiz birsey değildir 🩷
esmaa535353 Ben 29 haftalık gebeyim benimde halaa sol tarafında bacak kemigimiz var ya o tarafım agriyo dün akşam ters bı hareket yaptım kalçama kadara ağrısını hissettim bebeğim erkek bebek hep sol tarafta duruyo bende acaba normal bişey mi bu diye çok düşünüyordum hatta bu gidişimde doktorumda bu durumdan bahsedicektim
busu1 esmaa535353 Masallah ne güzel ilerlemiş bu haftalara🩷 magnezyum kullanılıyor diye okumuştum ama verdiler mi acaba 🤭 benim daha çok yeni yeni öğrendim ilk başlarda da var miydii
busu1 esmaa535353 Masallah ne güzel ilerlemiş bu haftalara🩷 magnezyum kullanılıyor diye okumuştum ama verdiler mi acaba 🤭 benim daha çok yeni yeni öğrendim ilk başlarda da var miydii
esmaa535353 busu1 ben kaçıncı haftaydi unuttum ama bu ağrı gibi baştan beri belimdede ağrı vardı normal zamanda öyle ağrım yok doktorum direk magnezyum verdi sanırım 20 hafta civariydim haladaha iciyorum