Alya05 babbyy 9 haftalık başladı 20. Haftaya kadar bulantı ilacı içtim 20 haftalık ilacı bıraktım kusmam geçmişti
eylememrah Benim 7. Haftadan hafif başladı şu an sadece aç olunca oluyor ama sabah bulantılarım yok çok şükür bazen reflü sıkıntım var mahvediyor ne zaman geçer bu bulantı acaba? Bide koku hassasiyeti cabası…
Bilge19 babbyy benimde 7.haftada başladı 12.haftamda bitti demiyelim de hafifledi 16 haftada tamamen bitti ama bitmesi için dua ediyorsunuz off çok kötü
kayrakr babbyy 6 haftalık oldum maşallah diyeyim şuan yok ilk gebeliğimde 7. 8. Haftada başlamıştı doğum anına kadar sürmüştü bunda hiç olmaz umarım çok dua ediyorum güzel sorunsuz bir gebelik geçirmek için travma olmuştu bende 9 ay kusmak
Ballkusum_33 babbyy 7 haftalık olduk bir buçuk haftadır mide bulantısı mahvetti beni şuan gece 3 hala uyuyamıyorum bulantidan umarim sende olmaz 🤮
Narina123 babbyy ilk gebeliğimde hiç mide bulantısı yaşamadım ona aldandım şuan ikinci gebeliğim ilk haftalar tansiyon düşüklüğü oldu 12 ci haftanın sonunda mide bulantısı başladı 😢
asleeyy Beklenenmucize 2 hafta geçmişti bir kaç ay önce tatile gittiğim için adet geciktirici kullanmıştım sonrasında adet düzenini bozduğu için hiç şüphelenmemiştim midem bulanınca test yaptım ortaya çıktı doktora gittiğimde kalp atışı bile vardı 😊