Bebekkuzu Selam kızlar Haftama giriyorum 3 gün önce sabahları kusma öğürme başladı Bugün ilk defa bütün gün midem bulandı kusma yok ama içim bulanıyor sanki tarif edemiyorum. Gece bile devam ediyor. Böyle olanlar var mıydı normal mi
Gozde-2833 Bebekkuzu 14. Haftamdayım hala bulantım devam ediyor sabah ve gündüzleri olmuyor ama gece ölçümü bulantım kusma devam ediyor
aysct Aynı durumdayım. 8+5 teyim kusma gelse rahatlıcam sanki ama yok. İçim langur lungur sürekli sanki akşama kadar teknede falan gezmişim gibi
hafk Bende 16 haftadayım gece bulantılarım aşıeı kesin kusuyorum. Prilam diye mide ilaci içiyordum çift o iyi geliyordu ama karaciğere yüklendiği için bi süre içmeyelim dedi doktor cok kötüyüm
Gozde-2833 hafk bende onu denedim ama pek fayda etmedi doktorum Zofer verdi onu kullanıyorum ama hergün içmemeye çalışıyorum
Bebekkuzu hafk yaa bende ilaç çok kullanmak istemiyorum doktorumun da fikrini merak ediyorum genelde ilaç karşıtı
adyaligoktas Merhaba bende 8+5 haftalık gebeyim, geceleri mide bulantım oluyor benimde çok şükür kusmuyorum ama gemide gezmişim gibi bütün gün 🫠