Kelebek671 33.haftadayım ama artık doğurmak istiyorum çok yoruldum çok bitik duruma girdim zaman geçmek bilmiyor
Melikekrky Kelebek671 zamanı gelince elbet doğacak erken doğarsa bu sefer keşke bekleseydi diyeceksınız hayırlı zamanda gelsin deyin doğunca maalesef sıkıntılar bitmiyor uykusuz geceler başlıyor
Nadiss-1 Kelebek671 38deyim iyice ağırlaştım bir yandan doğsun diyorum bir yandan da aynı bedeni paylaşmayı hareketlerini hissetmeyi seviyorum 🥹
Ayperi11 Kelebek671 37+5 den bildiriyorum 35 e kadar zorlanmamışım dedim senin daha çok erken asıl bu haftalar çok yorucu ama değer bebişe kavuşmak var işin ucunda 🌸
SuEr_Tu1512 Kelebek671 Bende 33.haftaya girmek üzereyim ve aynı durumdayım. Tek sağ salim zamanında doğsun ama çok yoruldum… Bu ikinci gebeliğim, ilkinde hiç böyle değildim, bunda çok zorlanıyorum 😟
Kelebek671 Nadiss-1 Nadiss-1 Nadiss-1 çok doğrudur bende aşk yasiyorum bazen diyorum oğlum nefesimi kesiyorsun yavaş ama kavuşmak istiyorum sağlıkla artık
Kelebek671 SuEr_Tu1512 Allah yardımcımız olsun valla beni ben gibi olan alanlar artık Allah bize sabır versin tez vakitte sağlıkla kucağımıza alalım
SuEr_Tu1512 Kelebek671 Mide yanması yok çok şükür ama midem karıncalanıyor, bu yanma mı oluyor bilmiyorum. Diğer gibi nefes darlığı, uykusuzluk, halsizlik ne ararsan var🥺
deniz_45 Bende 35 haftalık oldum tabiki sağlıkla zamanında doğdun istiyorum ama gerçekten çok bunaldım geceler kabus sizi çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin hepimize inşallah
Meryemdd Kelebek671 ben 33.haftalık doğum yaptım bebeklerimi henüz kucağıma bile alamadan kokusunu bile duymadan küveze aldılar 1haftadır küvezdeler. Biraz daha dursalardı ama nasip böyleymiş. Zamanında sağlikla gelsin bebeğiniz. Yoğun bakım kapısında beklemek öyle zor ki. Keşke karnımda olsalardı da ben o yükü çekerdim diyorum bazen..
Altin23 Kelebek671 canım ben de 37deyim artık çok yoruldum ama ağızdan çıkan söz dua yerine geçer dilek kapın açık olur falan mazallah. Zamanında hayırlısıyla kolaylıkla gelsin de her zaman. 36.haftadan önce ciğerleri tam gelişmemiş oluyor bebeğin