Kucuk_dunyam Haftamdayım şimdiden sipariş veriyim hazırlanma süresi oluyor diyorum ama yinede erken mi kızlar siz kaçıncı haftanız da yaptırdınız ?
Yldz_89 Kucuk_dunyam ben şuan 32. Haftadayım bu hafta içi sipariş verdim . 30dan sonra başlayabilirsin bence. Ben daha eksiklerimi dün tamamlamaya başladım hastane çantasını bidahaki haftaya anca tamamlarım sanırım. Benim 2. Hamileliğim ondan bu rahatlık 😬😂
Meyra19 Kucuk_dunyam 33 haftaligim geçen hafta bitirdim bir çoğunu kendim yaptım zaten .ufak tefek eksikler kaldı doğum çantası için
ozlemikka Kucuk_dunyam ben 36 da sipariş verdim bir haftada elimde oldu. İsme karar veremedik diye geç kaldık
Kucuk_dunyam Yldz_89 biz aceleciyiz sanırım alışveriş ve odamız hazır sadece yıkama ütüleme ve hastane çantası kaldı 🙈 birde hediyelikler erken doğum vs olur diye telaşlanıyorum ilk bebişimiz daha 🥰
Meyra19 Kucuk_dunyam ben çok agirlastim birde çalışıyorum 30 haftadan sonra başladım bende zaten hazırlıklara birinci gebeliğim bu kadar zorlamamisti bunda çok zorlanıyorum bu hafta çanta mi da hazirlicam