Deleted33000 [silindi] benim diğer çocuklarım bu kadar erken başlamadı kız 4 5 aydan önce başlamamışlardi bunlar yeni nesil sonuçta her işi erkenden yapıyorlar😅😅
Deleted33000 Burnosunn_annesi aynı vallaha bacım bemcede ne kadar geç çıkarsa dişleri daha sağlıklı olur ama neyse artık bakalım nezaman çıkaracaklar
myangelson Burnosunn_annesi oral dönemle de çok karıştırılıyor bu durum. Şuan oral döneme de geçtiler. Bizimki de 2bucukken falan başladı alt 2 dış yerine yerleşti ama 6 ay 20 günlük hala çıkmadı 😄😄
Burnosunn_annesi myangelson oy maşallah 🤤🧿benimki iki gündür huysuz ağlayınca bide kavga ediyor elini ağzına götürünce oral dönemde sakin geçsin yahuu😂
Deleted33000 Burnosunn_annesi oluyo bazen ya özellikle bu gece huzursuzdu hep kucağımda uyumak istedi şimdi de kucak istemiyor hani desemki kucağa alıştı ama dün aksamda çok ağladı
Ipek0z Burnosunn_annesi çok yaygın bir şey değil 2 aylık diş çıkarmak benim oğlum erken çıkarmıştı mesela 4 buçuk aylıktı. ama çoğu bebek geç çıkarıyor. karnı doymazsa da eli ağzına gider sürekli doyup doymadığını da gözlemlemek lazım
Burnosunn_annesi Ipek0z maşallah 🥲hemen çıkmaz belki belirtiler başlar Osman gönülal takip ediyorum onunda bebeği öyle olunca acaba mı dedim bakalım inşallah gecicidir doyma değildir diye düşünüyorum
eslem2121 Burnosunn_annesi aşkım valla korkutmıyayım her çocuk bir değil ama bizim üç aylıkken başladı sekize kadar
Burnosunn_annesi eslem2121 evet bebeğim benim ilkinde de 4 ayında falan başladı hemen hemen Ya da daha erken ama bakalım Allah kolaylık versin bebişler iyi olsun da 🤗