Burnosunn_annesi İki gündür eli agzında kavga ediyor sanki diş dönemi için erken değil mi?? Osman gönülal videosunu izledim onun bebeği de 2,5 ayında başlamış ta 1 yaşında çıkmış dişleri kafam karıştı benimde🙂
[silindi] Burnosunn_annesi benimki de 2 aylıkken başladı 4 ay 12 günlüktü ilk dişini çıkardığında bacı
Deleted33000 Burnosunn_annesi bunu bende çok merak ediyordum benimki de hep elini ağzına götürüyor bide ağzından tükürük çıkarıyor konduramadim ama demekki diş için öyle yapıyormuş bücürler 😅
adatuna Burnosunn_annesi 2-3 aylıkken ellerini ağıza görürme başlıyor tüm çocuklarda bir gelişim basamağı
staRmama Burnosunn_annesi hemen çıkmıyor kuzum benim oğlum da o aylarda başladı sürekli eli ağzında ve aşırı salya akıtırdı 6.5 aylıktı ilk dişi çıktığında
Burnosunn_annesi [silindi] biizmde galiba şimdiden başladı bacm huysuz uyumuyo gaz sancıları bitmeden bu başladı iyi mi🥺
Burnosunn_annesi Deleted33000 bizimde aynı hani normal derim ama böyle sanki kaşınıyor oda ondam sinirleniyor
[silindi] Deleted33000 yok canım ishali yoktu zaten sıvı beslendiği için aman aman katı kaka da yapmıyordu. Ama dişini çıkaracağı zaman bağışıklığı düştüğü için üst solunum yolu enfeksiyonu oldu doktora götürdüm eve geldim ilaç verirken dişin şiştiğini gördüm 2.gün patlattı zaten
Burnosunn_annesi adatuna evet ilk bebeğimdede olurdu ama bundan sanki damağı kaşınıyo oda eliyle bisey yapmaya çalışıyor inşallah diş değil erkenden başlamak zor olur🥲🥲 teşekkür ederim 🤗
Deleted33000 Burnosunn_annesi evet ya yazık çok erken başladılar diş çıkarmaya dediğin gibi daha gazları düzene girmesi uykusu düzene girmesi bide diş çıkaracak
[silindi] Deleted33000 kuzum zaten 2 aylık çıkarmadı o dönem bütün bebekler yapıyormuş bunu. Benimki de buna 2 aylıkta başladı. 4 ay 12 günlüktü ilk diş çıkardığında, 8 ay 3 günlüğüz 7 dişi var şu an
Burnosunn_annesi Deleted33000 şimdiden damak kendini hazırlayacak erken yada geç artık bekleyip görecez kuzum🥲 biraz geç başlarsa daha iyi tabi senin bebede mi böyle
Deleted33000 [silindi] benim diğer çocuklarım bu kadar erken başlamadı kız 4 5 aydan önce başlamamışlardi bunlar yeni nesil sonuçta her işi erkenden yapıyorlar😅😅
Deleted33000 Burnosunn_annesi aynı vallaha bacım bemcede ne kadar geç çıkarsa dişleri daha sağlıklı olur ama neyse artık bakalım nezaman çıkaracaklar
[silindi] Burnosunn_annesi benimkinin çok sıkıntısı olmadı bacım bi diş geleceği zaman olmuştu o dönem ataklar dışında