annevekuzusu1 Yarın muayene olacağım, bu bölümde alttan muayene mi oluyor? Zeynep Kamil hastanesine gideceğim, hiç tecrübe eden anneler oldu mu?
Kukoss annevekuzusu1 simdiye dek doktora gittiginde verdikleri Ultrason dahil herseyi yanina al. Ben ulasip bisey soramadim devlet oldugu icin doktorum goztepe sehir hastanesinde idi. Orda ise herseyi istediler ne sonuc varsa elimde gelisiminun nasil gittigni gormek için ultrasonlari dahi gormek istedi. Gidince yarim kalmasin islerin
aybalasmom annevekuzusu1 detaylı ultrason için gittim. 19. haftamda. Özel bi neden değildi yani. İnşallah korkulacak bir şey yoktur, çok geçmiş olsun🫶
annevekuzusu1 Kukoss çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, tüm evraklarını hazırlarım bende o zaman hemen, ben 35. Haftadayım bebeğimin kafası iri olduğu için yönlendirdi doktorum
ValideSultan annevekuzusu1 alttan muayne yok ama mesanen boş olsun çünkü çok bastırıyor hocalar bebek sıkışmasın
Kukoss annevekuzusu1 ben ilkkez gittim normalde önde giden cocuguma neler dediler onceki herseyi istediler ondan bilmeniz lazim sizin durum farkliymis benim 21 kusur haftada tarama amacli bakilmisti
BDilannn annevekuzusu1 bende gitmiştim ultrasyonla baktı ama rahim ağzın daha önce ölçüldümü dedi ben de hayır dedim alttan ölçmem lazım dedi ben izin vermedım öyle yanı
annevekuzusu1 Melike_4949 bunu ne için yapıyolar acaba , bebek kafasının iri olmasıyla bağlantısı olur mu bilemedim
Ecrin_47 annevekuzusu1 yok cnm Altan muane etmiyor ultrason da bakıyor bn geçen gittim ikili test için
beyzanrbirce Bebeğin her ölçümü kaydediliyor sona doğru net olmayan kısımlar için alttan vajinal ultrasonla da bakmıştı benim hekimim.
0606_ Ben gebeliğimin başından beri perinatolojiye gidiyorum diyabet hastası olduğum için normal karından muayene ediyorlar 36. Haftadayım. Cihazları daha iyi ve kendileri uzman sadece daha ayrıntılı inceliyorlar. Bebekte gerilim geriliği ya da ileriliği olunca da direkt perinatlşojşye yönlendiriliyor merak etme sıkıntı olmaz
annevekuzusu1 0606_ 0606_ inşallah , yani hep 2 hafta önde ama normal vs deniyordu sonlara doğru 3-4 hafta ileride denmeye başladı yine de bir görün dediler inşallah dediğiniz gibi bir şey yoktur, sağlıkla sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah🫶🏼🙏🏼🤲🏼🥹